Professionel hjemmeside designet i WordPress
Vi designer professionelle hjemmesider i WordPress for virksomheder, bands, private, og mange flere.
Her er ingen hemmelige priser, lange bindinger eller underlige kontakter.
Få et uforpligtende tilbud

Introduktion

WordPress hjemmesider

Worspress startede i 2003, og er i dag et af de mest bruge systemer til at opbygge hjemmesider, hvor mere end 30% af alle hjemmesider i dag, er designet her i. Der er mange fordele ved at vælge WordPress. WordPress er i sig selv gratis og du får en fremtidssikret løsning der up to date med nutidens sikkerhedsforanstaltninger og nye tendenser indenfor webudvikling.

Elementor

VI benytter Elementor til at bygge din hjemmeside. Elementor har uendelig mange muligheder i forhold til dit design. Den giver de samme muligheder, som hvis alt skulle laves fra bunden. Det gør hele processen hurtigere, og du sparer penge. 

Kontakt-2-scaled.jpg

Gode grunde til at vælge os

“Super engageret og hjælpsom! I forbindelse med oprettelse af hjemmeside kontaktede vi Nicklas, der med det samme tog opgaven til sig. Vi havde brug for en, der kunne sætte hjemmesiden op, så vi blot skulle indsætte billeder og tekst selv. Efter hjemmesiden var sat op, tog Nicklas sig tid til, at lære os op i opsætningen og hvordan vi fremadrettet selv kunne rette til og opdatere. Intet andet en fornemt! Ja, og så er det betryggende at vi altid ved, at han står klar med sin hjælp, hvis der opstår problemer.”

Tilfredse kunder

Hvordan får jeg startet?

Der er to måder at starte på. Den ene er at du følger nedenstående metode. Den kan godt være lidt kompliceret, men vi hjælper og guider dig igennem hele forløbet.
Den anden måde er at vi klare det hele for dig. Når vi køber et domænennavn og sørger for hosting, sørger vi for, at du bliver ejer af det hele.
Her er ingen hemmelige priser, så du vil modtage et tilbud inden vi starter.

Domænenavn

Det første du skal gøre er at købe et domænenavn. Prisen er ligger typisk imellem 99kr. og 199kr.

Webhosting

Dernæst skal du finde et sted til hosting af din hjemmeside. Er du i tvivl, kan vi hjælpe med dette. 

WordPress

Når det hele er sat op, skal du lave et login i wordpress, til os. 

Vi klarer resten

Når vi modtager vores login til WordPress, skal du ikke mere, vi klarer resten her fra. 

Priser

Hvad koster en hjemmeside?

prisen for en hjemmeside varierer meget, da ikke to hjemmesider er ens. Prisen bliver udregnet på baggrund af, hvilken hjemmeside du ønsker, indholdet, hvem der kommer med tekst, billeder osv.

Hvad får jeg for pengene?

Du får en professionel hjemmeside, der lever op til de nyeste krav inden for design og sikkerhed. Derudover bliver hver enkelt hjemmeside skræddersyet, så den passer til lige netop din virksomhed, band, privathjemmeside, eller hvad du ellers vil have lavet. Derudover bliver hjemmesiden klargjort til SEO (Search Engine Optimization). 

Webshop

Vi opsætter også webshops med Woocommerse og Shopify. Prisen på webshops er meget forskelligt afhængigt af hvilken type og størrelse, så kontakt os for at høre nærmere. 

Standard hjemmeside
DKK 5.000 - 12.000 eksl. moms
  •  

Velegnet til nystartede virksomheder, der ønsker en flot og brugervenlig hjemmeside til præsentation af virksomheden.

Professionel hjemmeside
Kontakt os for pris ...
  •  

Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet hjemmeside med stærk visuel kommunikation og gennemarbejdet design.

Vejledende priser

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker eller udfordringer, og lad os få en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Derudover vil du også få et prisoversalg på opgaven. 

Kontakt os direkte